Despre

Bună! Sunt Andreea Petrache, consultant în organizare și mă bucur să ne cunoaștem.

Sunt o antreprenoare tânără și pasionată de organizarea spațiului și a timpului, dedicată în a vă ajuta să creați un stil de viață organizat, durabil și care să ofere o energie benefică.

De când mă știu am fost o persoană organizată și mi-a plăcut să îi ajut și pe cei din jur să cunoască beneficiile unui stil de viață ordonat. După ce am terminat facultatea am simțit că îmi lipsește împlinirea pe care o așteptam de la locul de muncă și după câtiva ani în care am încercat să îmi găsesc locul, mi-am dat seama că a venit momentul să renunț la securitatea unui post stabil și să îmi dau voie să fac ceea ce îmi place cu adevărat. Am ales dezvoltarea unei firme de organizare profesională, reușind astfel să ofer idei practice și insiprate atât pentru spațiul de locuit, cât și pentru mediul de afaceri, aducând bucurie atât în viața mea, cât și în viața clienților mei.

Din dorința de a aprofunda acest domeniu am urmat cursurile IAP – International Association of Professions Career College unde am obținut certificarea de Professional Organizer.

Proiectul Andresa oferă servicii personalizate de organizare și ordonare, adaptate nevoilor dumneavoastră personale atât în mediul de acasă, cât și în cel de la birou.

Sunt de părere că organizarea nu ține numai de crearea de spațiu fizic, este și o metoda prin care vă puteți elibera mentalul și astfel puteți avea parte de schimbările pe care vi le doriți în viața dumneavoastră.

Știu cât de importantă este confidențialitatea și ascultarea nevoilor fiecăruia și obținerea a ceea ce vă doriți cu adevărat și astfel mă pliez pentru a vă furniza soluții eficiente. Lucrez într-un ritm adaptabil timpului dumneavoastră, iar abordarea mea se concentrează pe obținerea unui rezultat excelent.

Se face o diferență uriașă atunci când ai o mână de ajutor la organizare, deoarece ritmul alert în care trăim ne poate face uneori să ne simțim copleșiți și mereu pe fugă. Atunci intervin eu!

Voi lucra cu dumneavoastră și vă voi ajuta să obțineți rezultatul dorit prin restabilirea calmului și a ordinii atât acasă cât și la birou, astfel încât să puteți avea la îndemână toate lucrurile pe care le iubiți.